Авіасполучення та індустріальні парки: як Рівне починає співпрацю з Туреччиною

28-01-2021 Новини

Міський голова Олександр Третяк 28 січня зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Туреччина в Україні Паном Ягмуром Ахметом Гюльдере та офіційною делегацією Посольства Республіки Туреччина в Україні.

Як повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради, під час зустрічі піднімались питання налагодження авіасполучення з Республікою Туреччина, співпраця з «Turkish Airlines», спільної співпраці над проєктами індустріальних парків у Рівному.

- Переконаний, що цей візит турецького посольства до Рівного стане хорошим початком налагодження комунікації і співпраці двох країн. Рівне та Рівненська область, у цілому, має хороші торгівельні стосунки з Туреччиною. Одним із важливих і пріоритетних завдань мене як міського голови наразі є питання щодо функціонування Рівненського аеропорту. Рівне зацікавлене перш за все у тому, щоби налагодити авіасполучення з Туречинною та налагодити співпрацю з «Turkish Airlines», - зазначив міський голова Олександр Третяк. - Ми готові до налагодження співпраці з турецьким містом, яке в подальшому стане нашим містом-побратимом. Посол Пан Ягмур Гюльдере зацікавлений у співпраці щодо нашого аеропорту, готовий до спільної співпраці над проєктами індустріальних парків. Ця зустріч – це поштовх до нової плідної міжнародної співпраці.

По завершенні зустрічі сторони обмінялись символічними подарунками.