Інспектори з паркування Муніципальної варти починають роботу на вулицях Рівного

25-01-2022 Новини

Вже цього тижня інспектори з паркування департаменту Муніципальної варти вперше вийдуть на маршрути на вулицях Рівненської громади. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Олександр Третяк.

Наразі сформували три основні маршрути, на яких працюватимуть інспектори. Це найбільш проблемні ділянки – ринок Дикого та продовольчий ринок, вулиці Симона Петлюри, 16 Липня, Драгоманова, Мазепи, Соборна, Шкільна та інші.

«За моєю вказівкою – на першому етапі інспектори не будуть виписувати штрафи для водіїв, відбуватимуться профілактичні відпрацювання», - зазначив міський голова Рівного.

Працівники Муніципальної варти будуть фіксувати порушення правил зупинки та стоянки, будуть спілкуватися з водіями. У випадках же, коли водія не буде на місці – залишатимуть інформаційні довідки під лобовим склом.

«Зараз ми даємо водіям так званий «зелений коридор». В цей період усі мають зрозуміти, що муніципальна варта починає роботу і після попереджень почнуться штрафи», - додав Олександр Третяк.