КАТП-1728 очолив новий керівник

02-02-2021 Новини

Міський голова Рівного Олександр Третяк представив нового керівника комунального підприємства КАТП-1728. Його очолив Сергій Марчук. Досі керував цим підприємством Ростислав Кралюк.

Як повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради, Олександр Третяк подякував за роботу колишньому керівнику та поспілкувався з колективом комунального підприємства.

- Ми працюємо на благо рівнян. Ми всі - сервісна служба, яка має забезпечити максимально якісні умови для життя. Ці завдання та цілі я ставлю перед собою, як міський голова Рівного, так і перед кожною комунальною сферою, яка є у нашого міста. Саме для того, щоб ми максимально надали кращого і динамічного розвитку всіх комунальних структур нашого міста - ми оновлюємося, - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

За словами Олександра Третяка, рівняни відчують новий алгоритм дій, новий підхід до вирішення проблем у місті.

Новообраний керівник КАТП-1728 Сергій Марчук подякував міському голові за наданий кредит довіри та наголосив на тому, що розуміє важливість підприємства для міста, а тому спільно з колективом на основі нових бачень - робитиме КАТП-1728 зразковим.