Міський голова дав два тижні на стабілізацію постачання тепла у будинку на вул.Соборній, 14

28-01-2022 Новини

Мешканці громади найбільше скаржаться на управлінську компанію «Чистота і порядок». Через бездіяльність страждають мешканці. За весь опалювальний сезон в будинку на Соборній 14, тільки днів 20 був нормальний температурний режим.

Сьогодні міський голова Олександр Третяк зустрівся із мешканцями будинку, представником управлінської компанії ЧІП, представниками Рівнетелоенерго та Департаменту інфраструктури та благоустрою.

- У мене є питання не тільки до управлінської компанії, а і до постачальника тепла. Адже ситуація з подачею до кінця незрозуміла. Водночас те, що управлінська компанія не «б’є на сполох», не контактує з Рівнетеплоенерго, змушує констатувати про неналежне виконання їх обов’язків, - наголосив Олександр Третяк.

Тож очільник міста порадив мешканцям брати управління будинком у власні руки та створювати ОСББ або змінювати управлінську компанію, яка не займається будинком.

Також Олександр Третяк доручив управлінській компанії за два тижні вирішити проблему та стабілізувати подачу тепла в будинку. Рівнетеплоенерго та ЧІП повинні спільно вирішити питання щодо встановлення теплового насосу, а також оперативно реагувати на звернення мешканців.

- У понеділок на нараду комунальних служб міста запросив представників будинку, щоб доповісти про стан справ у вихідні, - зауважив міський голова.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.