Міський голова Олександр Третяк зустрівся з громадою Квасилова

30-06-2022 Новини

Олександр Третяк започаткував нову практику у форматі «зустріч мера з громадою». Це виїзні наради з профільними заступниками та керівниками управлінь у різних мікрорайонах Рівненської міської територіальної громади. Перша така оперативна нарада відбулася 30 червня у Квасилові.

Селище стало невід’ємною частиною нашої громади. За минулий рік у Квасилові стартували масштабні ремонти доріг, стартував ремонт амбулаторії, утворене одне віддалене робоче місце спеціаліста Центру надання адміністративних послуг, виконано капітальний ремонт ліфтів та багато іншого.

«У нас було чимало планів, які ми мали реалізувати в цьому році, але все змінила війна», - розповів міський голова.

«Через замороження капітальних видатків, ми не можемо робити великі зміни тут та зараз. Але основна мета сьогоднішньої виїзної наради – побачити на власні очі усі проблеми селища, обговорити реальні можливості їх вирішення. Крім того, мав можливість поспілкуватися з підприємцями селища. Почув їхні проблеми та запити, над якими вже розпочнемо працювати. Представники бізнесу відзначили, що зараз існують виклики з ринками збуту, то ж спробую залучити міжнародних партнерів, щоб вони підтримали наших місцевих виробників», - поділився планами Олександр Третяк.

Такі зустрічі надзвичайно важливі, адже це можливість на власні очі побачити усі виклики, які мають мешканці нашої громади. Пояснити їм, у яких умовах ми зараз працюємо і чому деякі їх проблеми не можна вирішити в період воєнного стану.

«Наступній подібній виїзній нараді точно бути, адже мер з громадою – це мій принцип роботи, щоб чути кожного та розуміти наші першочергові завдання», - наголосив Олександр Третяк.

Про це повідомляє офіційний портал Рівнеради.