Міський голова Рівного пообіцяв демонтувати скандальні кіоски

14-10-2021 Новини

То що ж буде з кіосками біля супермаркету «Сільпо» у Рівному? Це одне з резонансних запитань, яке сьогодні на слуху. Чітку відповідь на нього дав міський голова Рівного Олександр Третяк, - пише «7 днів».

– Упевненими кроками та відповідно до чинного законодавства рухаємося до демонтажу незаконних споруд навпроти супермаркету «Сільпо». Власники незаконних споруд навпроти «Сільпо» у понеділок отримали попередження про демонтаж тимчасових споруд.

Комісія виїхала на місце та поклеїла попередження про демонтаж незаконних споруд, яким анульовано (відповідним наказом Управління містобудування та архітектури) паспорти прив’язки ТС.

В акті попередження сказано, що власники повинні самостійно провести демонтаж до 18 жовтня. В іншому ж випадку питання про демонтаж розгляне комісія з питань звільнення території міста від незаконно встановлених тимчасових споруд.

Далі готується проєкт рішення про демонтаж на розгляд виконавчого комітету. Після прийняття рішення буде направлено відповідні документи щодо проведення демонтажу Департаменту інфраструктури та благоустрою.

Докладаємо максимум зусиль, щоб містяни мали комфортні простори, а не забудовані незаконно сквери.