Міський голова зустрівся з директором розвитку бізнесу компанії «Aux Bridge»

15-12-2020 Новини

15 грудня міський голова Олександр Третяк зустрівся з директором розвитку бізнесу компанії «Aux Bridge» (Ізраїль), представником фірми в Україні – Алексом Любецьким. Ініціатором цієї зустрічі була Торговельно-економічна Місія при Посольстві Держави Ізраїль в Україні, - повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.

Компанія «Aux Bridge» зарекомендувала себе в якості постачальника інноваційних технологічних рішень для муніципального сектору.

У заході також взяли участь начальниця відділу міжнародних відносин Олена Петрів, начальниця відділу звернень громадян Ангеліна Гіль, начальник управління житлово-комунального господарства Володимир Пилипчук, заступник начальника відділу автоматизації інформаційного забезпечення та управління Олег Кавчинський, завідувачка сектору оперативного звернення громадян Галина Єршова та представник управління з надзвичайних ситуацій Павло Будзь.

Алекс Любецький презентував інноваційне рішення для «Smart City», розробку компанії – багатофункціональну платформу PeopleCity. За його словами, PeopleCity – це сучасна інформаційна система, що дозволяє оптимізувати процес взаємодії та спілкування містян з органами влади. PeopleCity дає можливість оперативно обробляти запити громадян та швидко реагувати на проблемні питання. Також, пан Любецький закцентував увагу на новаціях, які полягають в наявності CRM-платформ.

Олександр Третяк у свою ж чергу подякував директору компанії за презентацію продукту та пообіцяв підтримувати контакти, адже міська влада зацікавлена у використанні інноваційних рішень, покликаних покращити якість послуг для рівнян.