На Боярці буде не турбокільце, а транспортна розв’язка кільцевого типу середнього радіусу

07-08-2021 Новини

В Рівному розпочали підготовчі роботи з облаштування транспортної розв’язки кільцевого типу середнього радіусу на перехресті вулиць Макарова-Дубенська. Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.

Старт виконання основних робіт - 9 серпня. І саме цього дня перекриють повністю рух перехрестям, окрім проїзду спеціальних служб.

- Це надзвичайно важливо, адже на цій ділянці була зафіксована велика кількість ДТП. А облаштування кільця допоможе зменшити кількість смертельних випадків та пришвидшити трафік руху транспорту, - коментує міський голова Рівного Олександр Третяк.

- Плануємо виконати усі роботи за три місяці. Якщо не буде жодних форс-мажорів, що пов'язано з погодою чи перенесенням комунікацій, то вже за три місяці рівняни будуть рухатися по кільцю на цьому перехресті. Подібні проекти для нашої фірми не є новими, адже ми реалізовуємо подібні по усій Україні, - розповів Микола Яворський, представник підрядника.

У поліції підтверджують, що облаштування кільця зменшить кількість ДТП, адже це кращий варіант, ніж облаштування світлофорного об'єкту.

Нагадаємо, що раніше міський голова Олександр Третяк говорив, що на цьому місці побудують турбокільце.