НСЗУ допомагатиме в розвитку медичної галузі Рівного

21-03-2021 Новини

19 березня з робочим візитом до Рівного завітала Мар’яна Возниця, яка очолює західний територіальний підрозділ Національної служби здоров’я України. Зустріч з міським головою Рівного Олександром Третяком, профільним заступником Юрієм Поліщуком та очільниками медичних закладів міста була надзвичайно конструктивною. Адже присутні в процесі обговорень та дискусій шукали відповіді на складні питання.

- Ми прагнемо реформувати медичну сферу Рівного так, щоб максимально враховувати інтереси пацієнтів. Медичні заклади міста мають працювати синхронно, але питання конкуренції ніхто не відміняв, - наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Профільний заступник Юрій Поліщук впевнений, що з підтримкою НСЗУ у Рівного є шанс розробити дієву стратегію розвитку медицини обласного центру.

- Зустріч з Мар’яною Возницею була надзвичайно корисною. Ми піднімали гострі питання, які потребують вирішення, - розповідає Юрій Поліщук. – Нам вдалося домовитися про співпрацю з НСЗУ, дізнатися про нововведення, які планує західний територіальний підрозділ Національної служби здоров’я України. А також заручилися їх підтримкою в питаннях стратегії розвитку медичної галузі міста.

Мар'яна Возниця вважає робочі зустрічі у Рівному максимально конструктивними та встигла навіть провакцинуватися саме в нашому місті.

- Дякую партнерам з Рівного за співпрацю та пошук відповідей, навіть, на найскладніші питання. Ну і бонусом стала #вакцинація вакциною #CoviShield. Впевнена, що попереду в нас багато спільної роботи на користь медиків та пацієнтів Рівненської громади, - наголосила очільник західного територіального підрозділу Національної служби здоров’я України.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.