Рівне може отримати кошти для впровадження екологічних проектів

20-03-2021 Новини

До Рівного з робочим візитом завітала офіційна делегація компаній European Timber Supply LTD та Geo Consultants LTD. Міський голова Рівного Олександр Третяк спільно з профільними заступниками Ігорем Кречкевич та Володимиром Дяком, секретарем Рівнеради Віктором Шакирзяном, фахівцями у екологічній галузі та ректором НУВГП Віктором Мошинським поспілкуватися з представником провідних європейських компаній Паном Артуром Кутаєвим.

European Timber Supply LTD та Geo Consultants LTD мають значний досвід у реалізації масштабних інвестиційних проектів. Для Рівного це можливість отримати кошти для реалізації такого важливого напрямку, як екологія, а саме – очистка річки Устя.

- Національний університет водного господарства провів дослідження і за його результатами було розроблено проект відновлення річки Устя. Ми маємо фахові рекомендації, що потрібно зробити аби очистити водойму. Переконаний, що об’єднавши наші зусилля ми зможемо очистити головну артерію міста, - наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Спільно з представниками міської влади та майбутніх потенційних партнерів - присутні на зустрічі обговорили основні етапи нашої роботи.

Ми із задоволенням хочемо з вами співпрацювати, оскільки проект цікавий та має хороший потенціал. Впевнений, що він зацікавить екологічні структури Євросоюзу. Якщо ми його реалізуємо, то це покращить життя понад 300 тисяч людям, - розповів представник компанії European Timber Supply LTD та Geo Consultants LTD Артур Кутаєв.

Міський голова Рівного наголосив, що у разі залучення коштів від міжнародних фінансових організацій, ми зможемо реалізувати надзважливий проект для Рівного вже найближчим часом.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.