Рівне на шляху до залучення іноземних інвестицій

12-03-2021 Новини

12 березня заступник міського голови Рівного з питань економіки Ігор Кречкевич спільно з представниками управлінь виконавчого комітету Рівненської міської ради та міської агенції і «ІнвестІнРівне» зустрілися з виконавчим директором Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) Сергієм Цівкачем.

UkraineInvest залучає в Україну прямі іноземні інвестиції.

Вони націлені на забезпечення потенційних вкладників актуальною інформацією щодо особливостей ведення бізнесу в регіонах країни, а також діяльності в основних галузях економіки - агробізнесі, виробництві, енергетиці, інфраструктурі, сфері інноваційних технологій.

Саме тому представники UkraineInvest навідалися в Рівне, щоб детальніше ознайомитися з потенціалом нашого міста.

Під час зустрічі профільний заступник міського Рівного Ігор Кречкевич презентував інвестиційний паспорт Рівненської територіальної громади, а також було ознайомлено з ІТ кластером м. Рівного.

- Ми готові та відкриті до співпраці. Для Рівного візит виконавчого директора Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій», це можливість отримати надійних міжнародних партнерів. А тому ми обговорили перспективні напрямки співпраці із нашою територіальною громадою та яким чином будемо залучати іноземний капітал для розвитку Рівного, - зазначив профільний заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.