Рівне отримає 1,6 мільйона євро інвестицій на модернізацію освітньої галузі міста

04-08-2021 Новини

4 серпня секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав меморандум про співпрацю з представниками Українського фонду соціальних інвестицій. Кошти, виділені проєктом, будуть спрямовані на те, аби модернізувати освітню галузь міста.

Зокрема, в рамках цієї програми планується відремонтувати будівлю Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі та створити сучасні навчальні лабораторії за спеціальностями готельного та ресторанного обслуговування.

- За рахунок цих коштів ми зможемо збільшити кількість учнів до 900 осіб, а також модернізувати обладнання закладу, тим самим поліпшити привабливість професії і самого навчального закладу, що позитивно вплине на розвиток громади. Освіта, медицина, сфера комунального господарства міста, екологія – ті сфери, в яких ми повинні шукати і знаходити можливості для модернізації та розвитку, - зауважив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

За словами секретаря Рівнеради, пошук подібних інвестиційних програм є пріоритетним для міста і є лише початком удосконалення освітньої галузі громади.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.