Рівне продовжує співпрацю з іноземними партнерами

19-04-2021 Новини

16 квітня міський голова Рівного Олександр Третяк провів Zoom зустріч з Президентом міста Єлєня Гура Єжи Лужняком, Головою ради міста Войцехом Хаджи та начальником відділу культури Сильвією Реліс.

Єлєня Гура – це вже шоста громада у Польщі, з якою наша Рівненська територіальна громада налагодила зв’язки.

Єлєня Гура – це надзвичайно колоритне та багатогранне місто, яке має значний промисловий, туристичний, культурний потенціал.

- Наша співпраця буде цінним досвідом, який ми зможемо перейняти задля розвитку Рівненської міської територіальної громади. Ми прагнемо розбудувати велосипедну інфраструктуру в нашому місті. Хорошим прикладом для нас у цьому напрямку може слугувати досвід міста Єлєні Гури. Без перебільшення, це велосипедна столиця Польщі. Переконаний, що тісна співпраця з іноземними партнерами, дасть можливість у нашому місті створити такі ж умови для активного відпочинку мешканців та гостей, - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Місто Єлєня Гура цікаве впровадженням сучасних технологій. Зокрема, мобільного додатку, у якому кожен може не лише знайти необхідну інформацію щодо подій у місті, а також отримати зворотній зв’язок. Це інструмент, який дозволяє спільно вирішувати проблеми громади.

Олександр Третяк наголосив на тому, що розмова з Президентом міста Єлєня Гура Єжи Лужняком, Головою ради міста Войцехом Хаджи та начальником відділу культури Сильвією Реліс – це ще один крок до тісної співпраці, а наступні спільні проекти тільки зміцнять партнерство на користь нашої громади та Єлєні Гури.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.