Рівне з робочим візитом відвідали представники компанії «ШРЕДЕР»

10-03-2021 Новини

За ініціативи управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, днями Рівне з робочим візитом відвідали представники компанії ТОВ «ШРЕДЕР» (Schréder). Представники компанії поділились досвідом в освітленні міст, доріг, мостів, тунелів, будівель та промислових об'єктів, адже мають значний міжнародний досвід в галузі світлотехніки.

На зустрічі були присутні заступник міського голови Олег Піщанський, представники управлінь виконавчого комітету Рівненської міської ради, КП «Міськсвітло» та староста Квасилівської селищної ради Віта Кисільова.

«Як світовий лідер в галузі зовнішнього освітлення, ми переконані, що освітлення має здатність розширювати можливості людей, впливати на життя, підтримувати спільноти та трансформувати простір, міста і планету. Ми спеціалізуємось на використанні світла в його повному обсязі задля того, щоб створити змістовні моменти для людей у громадському просторі» – саме такою є філософія компанії «ШРЕДЕР».

Наразі ведуться перемовини щодо співпраці ТОВ «ШРЕДЕР» з Рівненською територіальною громадою щодо впровадження пілотного проекту освітлення однієї з вулиць територіальної громади.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.