Рівненські захисники можуть отримати фінансову допомогу

07-08-2023 Новини

Понад 3 мільйони гривень виплачено нашим Рівненським захисникам, які постраждали внаслідок участі в бойових діях.

Програма «Турбота» продовжує підтримувати бійців, які зазнали поранень, контузій чи пережили хвороби через безпосередню участь у бойових діях. Задля того, щоб забезпечити їм необхідну допомогу, з міського бюджету виділено одноразову допомогу.

Кожному пораненому бійцеві надають 20 тисяч гривень, а тим, хто зазнав захворювання – 10 тисяч гривень.

Завдяки цій програмі, вже півтори сотні наших захисників отримали фінансову допомогу на загальну суму понад 3 мільйони гривень.

За минулий тиждень прийнято 13 заяв та документів військовослужбовців, які отримали поранення, контузії, каліцтва, травми, захворювання під час безпосередньої участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, місце проживання яких зареєстровано на території Рівненської міської територіальної громади.

Якщо самі бійці перебувають на лікуванні в інших містах, то їхні родичі можуть звертатися до Департаменту соціальної політики з необхідними документами для отримання матеріальної допомоги.

Для детальної інформації або отримання допомоги звертайтесь до Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради: м. Рівне, вул. Соборна, 12, кабінет № 12; тел.: 0671123218.

Про це повідомляє офіційний портал Рівнеради.

*РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ЗА КОШТИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ