Рівненському депутату та бізнесмену підпалили магазин

22-12-2021 Новини

В ніч з 16 по 17 грудня в Рівному на вулиці Степана Бандери невідомі підпалили магазин «Електро», співвласником якого є депутат Рівненської міської ради та бізнесмен Роман Денисюк. Про це він сам повідомив у Фейсбук, пише «Рівне медіа».

Як повідомили в поліції, 17 грудня близько 9:10 від 38-річного рівнянина надійшло повідомлення про те, що невідомі розбили вікно магазину та кинули всередину факел із займистою речовиною, в результаті чого закоптилася підлога.

На місці події поліцейські вилучили дерев’яну палицю із намотаною ганчіркою зі слідами горіння, запальничку та дві полімерні кришки. Слідів проникнення та крадіжки не виявлено.

За цим фактом зареєстрували кримінальне провадження за ч. ст. 194 КК України. За скоєне зловмисникам може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Сам Роман Денисюк пов’язує це зі своєю політичною та громадською діяльністю та вже ініціював звернення на сесію Рівнеради до голови ОДА, керівників прокуратури та поліції взяти розслідування злочину під особистий контроль.