«Шанхай з центру міста треба виносити»: Третяк хоче зробити ринок меншим

26-05-2021 Новини

25 травня в Рівному під час засідання міськвиконкому продовжили термін роботи ярмарку на прилеглих до центрального ринку вулицях ще на півроку. Не всі члени виконкому схвалили це рішення, оскільки отримують скарги від мешканців будинків, під вікнами яких влаштовують стихійну торгівлю, - пише «РівнеМедіа».

Міський голова Рівного Олександр Третяк під час ефіру на радіо «Трек» заявив, що було б неправильно залишити без роботи сотні продавців, однак торгівлю необхідно впорядкувати.

– На наступне засідання було доручено викликати власників ринків, які беруть кошти у продавців. Вони мають надати звіт куди йдуть ці кошти, маємо пропрацювати план дій на дорожню карту. Вулиці Шевченка, Полуботка поступово мають відкриватися. Ринок має зменшуватися, а працівники мають заходити на територію самого ринку, адже там маса вільних місць. Але всі одностайні у тому, що цей «шанхай» з центру міста треба виносити, – зазначив пан Третяк.

У планах міської влади та урбаністів відкрити вулиці Шевченка, Полуботка та Пересопницька для руху транспорту, а також забезпечити там паркомісця.