Ще один депутат Рівнеради служитиме в ЗСУ

14-04-2024 Новини

Депутат Рівненської міської ради від партії «Голос» Зураб Кантарія повідомив, що він мобілізувався до лав ЗСУ в лютому цього року. Про це він написав у Фейсбуці.

«Рішення приймав раніше, обрав підрозділ, у якому хотів би служити, спокійно пройшов ВЛК, завершив базову військову підготовку. Мене розподілили в підрозділ Сил Підтримки, сподіваюся буду корисним війську не менше, ніж коли був цивільним.

Якщо хтось вагається і не може прийняти рішення йти до лав ЗСУ, то можливо мій приклад додасть вам аргументів. Хлопців, які служать вже більше двох років треба міняти, вони втомлені і теж хочуть до своїх рідних. Тому я тут.

В «учєбці» наслухався різних історій про мобілізацію, кожен по різному потрапив до війська. Приблизно 10% мобілізованих добровольці, які прийшли без повісток, ще десь 15% ті хто чесно з'явились на вимогу ТЦК. Решту я б сказав «забрали» в армію. Я б радив всім мати проактивнішу позицію (як щодо особистих інтересів, так і користі для держави), бо інакше ми війну не виграємо. А якщо ми її програємо, то шансів на нормальне життя у нас немає», - зазначив у своєму дописі Зураб Кантарія.