Тенісні корти в центральному парку Рівного планують відновлювати

21-08-2021 Новини

Про це йшлося на зустрічі представників міської влади із ініціативною групою батьків юних тенісистів, які наполягають на відновленні міських тенісних кортів у парку ім. Т. Г. Шевченка, - пише «7 днів».

Нагадаємо, кілька днів тому рівняни, чиї діти займаються тенісом, публічно виступили із заявою про необхідність відновлення міських кортів, які нині перебувають у жахливому стані. Локація наразі не придатна для тренувань та потребує реконструкції. Через це юні тенісисти змушені займатися за межами Рівного на приватних кортах.

– Всім нам, мешканцям Рівного, хочеться простих і швидких змін. Але для ефективних рішень потрібен час, наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк. – Є те, що нас усіх об’єднує – діти, турбота про майбутнє, бажання навести порядок. Робитиму все можливе, аби діти та молодь мали місце, де проводити час активно, дбати про здоров’я, а не сидіти у смартфонах.

Між тим секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який теж був присутній на зустрічі повідомив: «напередодні зустрічі було вирішено включити ці корти у технічне завдання великого проєкту з розвитку парку. Діти – наш головний пріоритет і, звісно, ми не можемо залишити їх без місця для тренувань».

Підготовка документів і проєкту займе кілька місяців, тож безпосередньо до відновлення можуть приступити уже наступного року.

– Ми дуже раді, що влада відгукнулася на наше прохання, і з нами зустрілися, – зазначила рівнянка, учасниця ініціативної групи батьків юних тенісистів Наталія Андрійчук. – Сподіваюся, що найближчим часом будуть виділені кошти на реконструкцію тенісних кортів. Ми розуміємо, що ця проблема виникла давно, але сподіваємося, що нова влада покладе край цій розрусі та почне нову еру тенісу в Рівному.