Територію медзакладів Рівного освітлять найсучаснішим обладнанням

25-04-2024 Новини

Йдеться, зокрема, про територію Рівненської міської лікарні та Рівненського пологового будинку. При чому на це не буде витрачено жодної копійки з бюджету міста. Всі витрати на поставку найсучаснішої світлотехнічної продукції власного виробництва в Тернополі візьме на себе компанія «Шредер», - повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.

Про це напередодні під час візиту на завод компанії домовились Секретар Рівнеради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян та комерційний директор ТОВ «Шредер» Сергій Помаранський. Сторони підписали відповідний меморандум. Загальна вартість світлотехнічної продукції, яку безкоштовно поставить Рівному ТОВ «Шредер» складає 271 тисячу гривень.

Українське підприємство провідної світлотехнічної компанії світу Schréder розташоване у Тернополі. На початку 90-х Schréder провів комплексну модернізацію зовнішнього освітлення і нашого міста. З 11-ти тисяч встановлених тоді світильників близько 10 тисяч працюють досі, а це понад 30 років надійної експлуатації.

Меморандум про співпрацю, за яким ТОВ «Шредер» безкоштовно надасть сучасні ЛЕД-світильники для освітлення території Центральної міської лікарні та пологового будинку Рівного, дозволить рівнянам наочно переконатись в перевагах продукції світового лідера з виробництва світлотехнічної продукції та відновити співпрацю в питанні якісного освітлення міста з компанією «Шредер».