У Квасилівській амбулаторії медицини розпочнуть ремонт

24-06-2021 Новини

Як було заплановано ще на початку реорганізації Квасилівської селищної ради та приєднання до Рівненської міської ради у Квасилівській амбулаторії загальної практики-сімейної медицини вже з липня розпочнуть ремонт.

- В амбулаторії буде проведено капітальний ремонт покрівлі та реконструкцію приміщення лікувального закладу. Згідно реконструкції, лікувальний заклад буде пристосовано до візитів маломобільних груп населення селища, що для нас надзвичайно важливо, - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк. – На час ремонту усі мешканці Квасилова будуть забезпечені якісними медичними послугами.

На час ремонту прийнято рішення про прийом сімейними лікарями своїх пацієнтів, які закріплені за Квасилівською амбулаторією у закладі ПМСД «Центральний» на вулиці Драгоманова, 7.

- Мешканці Квасилова впродовж десятка років чекали ремонту амбулаторії, який відповідатиме всім будівельним нормам і загалом естетиці медичного закладу, - говорить староста Квасилова Віта Кисільова. - Впевнена, що ми перетерпимо незручності і вірю, що реконструкція буде проведена в максимально стислі терміни.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.