У міського голови Рівного – новий заступник

10-06-2021 Новини

Депутати Рівнеради підтримали проєкт рішення про затвердження заступника міського голови Рівного з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Цю посаду зайняв Олександр Миронюк, він замінив Олега Піщанського, який звільнився, - повідомляє Суспільне Рівне.

На сесії Рівнеради депутати 35 голосами затвердили нового заступника мера Рівного. Олександр Миронюк тепер куруватиме питання будівництва та архітектури.

Після голосування на сесії Олександру Миронюку надали слово для представлення. Він розповів, що має дві вищі освіти – економічну та державного управління, досвід роботи в органах виконавчої влади, а також був директором приватної фірми.

Після представлення депутат Рівнеради Святослав Клічук запитав новопризначеного посадовця про те, чи з’ясовуватиме він, наскільки законно видали містобудівну документацію на ділянку над озером Басів Кут.

«Перші кроки, які будуть зроблені, це ініційоване питання про проведення службового розслідування, а тоді, згідно з висновками, будемо далі дивитися», – відповів він.

Новопризначений чиновник замінив Олега Піщанського, який наприкінці травня написав заяву на звільнення у зв’язку із сімейними обставинами.

Що відомо

За інформацією пресслужби Рівнеради, Олександр Миронюк пройшов шлях від менеджера до директора. Був заступником начальника відділу держконтролю за використанням і охороною земель ГУ Держкомзему в області. Також був заступником начальника управління контролю за використанням і охороною земель Держінспекції сільського господарства в області.