Управління капітального будівництва очолив Володимир Ляшук

18-02-2021 Новини

Новопризначений управлінець 34 роки працював у галузі будівництва, з них - 5 керівником ТОВ «Спеціалізоване управління 39». Сьогодні міський голова Рівного Олександр Третяк та профільний заступник Ігор Кречкевич представили колективу управління капітального будівництва нового керівника.

- Формуючи команду, для мене вкрай важлива репутаційна складова – це і порядність, і фаховість. Керуючись такими критеріями ми обрали Володимира Ляшука. У нас всіх єдина ціль - працювати на благо міста. Ми - сервісна служба громади, тому повинні надавати не просто якісні послуги, а - найкращі, - наголосив міський голова Рівного. - Вірю, що новий керівник управління капітального будівництва Володимир Ляшук один з тих фахівців, який зможе згуртувати колектив та зробити наше місто справді європейським.

Мер подякував за роботу попередньому керівнику управління капітального будівництва Сергію Кушніру та закликав колектив працювати в команді заради спільного результату.

- Маючи досвід у цій галузі, я готовий використати усі знання на благо Рівного. В роботі завжди керуюся принципами прозорості, відкритості та командної роботи, - розповів керівник управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому Володимир Ляшук. - Наш колектив - це механізм містобудування. Ми напрацюємо стратегію розвитку нашого управління, яка буде відповідати стратегії міста та змінювати його на краще.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.