В міського голови Рівного новий заступник

09-12-2021 Новини

9 грудня на сесійному засідання депутати Рівнеради затвердили нового заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Ним став Артем Ганущак.

Артем Анатолійович народився у місті Вінниця, закінчив київський ліцей ім. Івана Богуна, а пізніше - національну академію Державної прикордонної служби. Упродовж 2008-2012 служив у лавах Держприкордонслужби на Львівщині та на Волині. Певний час був відряджений у підрозділ прикордонного контролю у Рівненський аеропорт. Працював в управлінні Служби безпеки України в Рівненській області. У 2016 році його нагородили грамотою Рівненської ОДА за сумлінну працю, значний особистий внесок у реалізацію державної антикорупційної політики та високий професіоналізм.

Новопризначений заступник зазначив, що в органах місцевого самоврядування він буде новою людиною. Проте, докладатиме максимум, зусиль, щоб навести лад у комунальній сфері, адже саме ця сфера є обличчям міста.

Міський голова Олександр Третяк привітав Артема Ганущака з призначенням та побажав плідної роботи на благо Рівненської територіальної громади.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.