В Рівному починають реалізацію адмінсервісу «Ветеран»

17-01-2023 Новини

Міський голова Олександр Третяк провів нараду з керівниками управлінь та структурних підрозділів Рівнеради щодо реалізації «Адмінсервісу «Ветеран». Він має спростити надання адміністративних послуг нашим ветеранам та членам їхніх сімей.

«Впровадження цього сервісу надасть можливість ветеранам, членам їх сімей та родинам полеглих захисників швидко та зручно отримувати адміністративні та інформаційні послуги в режимі «єдиного вікна» на базі Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному. Тут можна буде отримати найповнішу інформацію про послуги із реабілітації та суб’єктів, які їх надають в нашій громаді, консультації щодо соціальних гарантій, тощо», - сказав міський голова.

Олександр Третяк вважає, що завдяки цьому ветерани отримуватимуть всю необхідну інформацію та послуги без зайвої бюрократії. Впровадження системи підвищить поінформованість ветеранської спільноти щодо пільг і послуг в Рівненській громаді та значно покращить і спростить процедуру користування ними.

Тому він дав доручення відпрацювати схеми, алгоритми нашої спільної роботи, щоб допомога надавалась максимально швидко та комфортно.

Про це повідомляє офіційний портал Рівнеради.