В Рівному презентували веб-сервіси та комплексні рішення SMART СІТY

30-03-2021 Новини

В обласному центрі продовжується процес у напрямку цифрової трансформації. Так вслід за кількома засіданнями робочих груп, у Рівному відбулася презентація веб-сервісів е-урядування, а також комплексні рішення «SMART РЕГІОН/SMART СІТY/SMART ГРОМАДА».

Автори цих проектів - фахівці компанії «БІС-СОФТ», які мають великий досвід з впровадження проектів спільно з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади.

- Для мене, які міського голови та нашої команди важливо спростити процес отримання важливої інформації, видачі довідок чи збору даних. Адже це оптимізує роботу, як державних структур, так і це збереже час для мешканців громади, - переконаний міський голова Рівного Олександр Третяк.

У планах міської влади - прийняття у місті програми цифрової трансформації на 5-6 років, визначення відповідальних осіб та окремого структурного підрозділу, який займатиметься впровадженням цифровізації. Наша основна мета – це оперативний зворотній зв’язок мешканців з владою, над чим зараз і працює керівництво міста та експерти.

- Цифровізація відбуватиметься, практично, у всіх сферах життєдіяльності міста – від інфраструктури до освіти. Наше завдання - автоматизувати процеси, які раніше виконувались вручну та займали багато часу. А також приділяти максимальну увагу до кожного звернення громадян, приймати рішення,їх обґрунтованість, базуючись на великій кількості даних, - наголосив заступник міського голови Рівного Володимир Дяк.

Про це повідомляє офіційний портал Рівненської міської ради.