В Рівному вкотре обговорювали впорядкування вивісок та зовнішньої реклами в місті

12-04-2023 Новини

Міський голова Рівного Олександр Третяк спільно із заступниками та депутатами Рівненської міської ради обговорили правила впорядкування вивісок у Рівному.

До діалогу долучилися депутати Рівнеради Роман Денисюк та Анастасія Кулакевич, озвучивши конструктивні пропозиції для того, щоб наше місто мало європейське обличчя.

«Зовнішній вигляд центральної частини міста має бути естетичним та привабливим, а вивіски на будівлях – сприяти покращенню вигляду міського середовища. Вже є перші кроки до змін. Аптека «Подорожник» вже зробила вивіску згідно затвердженого порядку. Інші аптеки в даній будівлі також відреагували на нові правила і обіцяють невдовзі замінити вивіски та рекламні конструкції відповідно до встановлених норм. Якщо власники конструкцій не зроблять цього добровільно у зазначений термін, відбудеться примусовий демонтаж», - наголосив Олександр Третяк.

Обговорили також зміни щодо впорядкування вивісок та зовнішньої реклами, які передбачені Правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення вивісок у місті Рівному.

Про це повідомляє офіційний портал Рівнеради.