Вікна, які вибило після удару армії РФ по Рівному, замінять коштом міста

22-09-2023 Новини

Вікна, які 21 вересня вибило вибуховою хвилею у будинку внаслідок ракетного удару по Рівному, замінять коштом міста. Наразі з'ясовують об'єми робіт, - пише Суспільне.

Про це журналістам повідомив секретар Рівнеради, в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

За даними начальника ОВА Віталія Коваля, удари припали на об'єкт енергетичної інфраструктури та СТО неподалік. Журналістів до місця події не пропускають.

«У будинку поруч з СТО вибуховою хвилею вибило частину вікон, їх ми хочемо швидко замінити. Ми збираємо всю інформацію і завтра хочемо приступити до роботи, щоб люди не відчували дискомфорту. Але в країні війна, і ми повинні це розуміти. Оце так Росія привітала зі Всесвітнім днем миру. Головне, що без людських жертв», — сказав Шакирзян.

«У мене постраждав зал, вибило два скла: на балконі і в кімнаті. Злякалась крепко, струсануло спальню. І таке не тільки в мене. Але головне, що ми лишились живими й здоровими».

Зі слів Віктора Шакирзяна, після ракетного удару усі соціальні та освітні заклади працюють у штатному режимі.

Згодом на сайті Рівнеради з’явилася інформація, куди звертатися рівнянам, у яких вибило вікна внаслідок ракетного удару.

Тож постраждалим потрібно звернутися до голови свого ОСББ, управлінської компанії або зателефонувати на гарячу лінію рівненського міськвиконкому 1553. Слід залишити заявку з номером будинку, квартири і номером телефону. А також часом, коли комісія може виїхати на місце. Після проведення огляду, комісією буде встановлено збиток та визначено шлях відшкодування.