Випускникам-медалістам, які продовжать навчання в Рівному, обіцяють 45 тисяч гривень

27-06-2022 Новини

Рівненські випускники, які мають найкращі досягнення у навчанні, отримали свою винагороду. Золоті та срібні медалі 11-класникам вручив міський голова Рівного Олександр Третяк.

«Вісім тисяч школярів виїхали з Рівного закордон через війну. Я б дуже хотів, щоб вони повернулися. Кілька років тому ми започаткували ініціативу «Живи і навчайся у Рівному». В рамках цієї програми ті випускники шкіл, за чиї успіхи у навчанні здобули медалі, або отримали 200 балів на ЗНО, отримають одноразову премію міського голови. Ми готові підтримати молодих, активних та охочих залишитися у Рівному людей», - зазначив Олександр Третяк.

Так, 126 золотих медалістів отримають стипендії у майже 5 тисяч гривень, 31 срібний - 2,5 тисяч гривень. Ті ж золоті медалісти, які склали ЗНО на 200 балів та виберуть для продовження навчання вузи Рівного, отримають одноразову виплату в розмірі 45 тисяч гривень.

«Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Нашій громаді потрібні ваші успіхи, ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Ми завжди чекаємо на молодих спеціалістів в громаді, готові вас підтримувати і допомагати. Пам’ятайте: ви родом з Рівного, тут ваш дім і коріння. Пишайтеся від того, що ви гідне покоління вільного народу найкращої в світі країни», - привітав випускників міський голова.

Про це повідомляє офіційний портал Рівнеради.

*РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ЗА КОШТИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ