Віталія Коваля призначили головою Фонду державного майна

21-11-2023 Новини

Верховна Рада України 21 листопада призначила головою Фонду державного майна України вже колишнього голову Рівненської ОВА та депутата Рівнеради Віталія Коваля.

Посадовець опублікував допис на своїй сторінці у Фейсбуці щодо цього:

«Держава покликала – я йду.

Сьогодні Верховна Рада підтримала мою кандидатуру на посаду голови Фонду Держмайна України. За - 279 голосів. А це означає, що потрібно зайняти ще відповідальнішу позицію в системі державного управління.

Важливо перезавантажити роботу потужного державного органу - Фонду Держмайна, вже сьогодні. Саме на цю установу і на мене, як нового керівника, покладається велика відповідальність - працювати на перемогу України. Завдання, щоб всі кошти, згенеровані фондом, йшли на обороноздатність і зміцнення держави.

Вкотре дякую Володимиру Зеленському та Офісу Президента за довіру. Дякую кожному жителю Рівненщини за підтримку.

Я завершую понад 4-річну каденцію на посаді начальника Рівненської ОВА. Та завдання Президента - забезпечити стабільність та стійкість на Рівненщині - виконуватиметься і надалі.

Наступний очільник області ефективно і достойно продовжить роботу нашої згуртованої і професійної команди, частина якої залишиться працювати в регіоні. А декого з них невдовзі побачите серед нових управлінців в столиці».

Водночас Віталій Коваль не згадав про своє депутатство у Рівнераді і про те, чи виконуватиме надалі свої обов’язки як депутат міської ради.