Заступника Третяка призначили технічним директором Фонду енергоефективності

16-02-2023 Новини

Ігор Кречкевич став новим директором Фонду енергоефективності. Його призначення схвалила Наглядова рада Фонду. Про це пишуть на сайті держустанови.

Як зазначається в повідомленні, обіймаючи посаду заступника міського голови Рівного, Ігор Кречкевич курував напрямом капітального будівництва, опікувався питаннями стратегічного розвитку міста, енергоефективності та захисту довкілля. Зокрема, під його керівництвом напрацьована міська програма підтримки ОСББ «Енергодiм-Рiвне», завдяки чому збільшилася кількість ОСББ, які брали участь у Програмі Фонду енергоефективності «Енергодім». Крім того, була створена система енергетичного менеджменту міста. Постійно працюючи з об’єднаннями спiввласникiв багатоквартирних будинків, Ігор Кречкевич вивчив проблематику енергоефективностi житлового багатоквартирного сектору та її важливість для життєдiяльностi міста.

«Складний господарський комплекс, що об’єднує генерацію і споживання тепла, а також інших ресурсів, вимагає системного підходу, зокрема підтримки з боку держави», - коментує пан Кречкевич.

Для довідки

Технічний директор – член Дирекції та керівник технічного офісу Фонду, залучений до усіх стратегічних та операційних рішень. Серед його обов’язків – організація впровадження найкращих практик у сфері енергоефективності, здійснення технічної оцінки проєктів з енергоефективності, постійного моніторингу та аналізу якості заходів з енергоефективності, здійснення верифікації проєктів після завершення та організація незалежної верифікації. Технічний директор Фонду призначається на трирічний термін.